Sunday, September 30, 2007

Värsta!

Om allt gått som det ska så borde mina föräldrar ha flugit nu.
Båda är nöjda med vistelsen här även om ett par saker kunde ha planerats bättre. Tex så hamnade de i rusningstrafik med sightseeingbussen. Men de såg Brittish museums terrakottaarmétställning och det var tydligen skithäftigt. Pappa var där för att köpa biljetter en halvtimme innan de öppnade. Efter en timmas köande så var det på håret att han fick dem eftersom de bara släpper 600 om dan, annars får man boka innan.

Ola flyger i morgon. Det är helt sjukt. Igår fick han veta att det skulle vara ett viktigt möte i San Francisco på tisdag, senare på kvällen blev det bekräftat att han var tvungen att närvara så han satt med emergency-travelgrejs igår natt efter att vi kommit hem från resturangen där vi ätit med mina päron. Helt sjukt med så här kort varsel. Poff liksom! Men han får åka hem tifigare än de andra, så han är hemma på fredag igen.

Efter att vi sagt hejdå till mamma och pappa så gick vi till Forbidden Planet (sci-fi/fantasy/manga/etcbokhandeln här) och detförsta jag såg var Devil's Rose av Brom som dessutom var nedsatt. Lycka lycka YEY!
Fina grejer!

Och absolut bästa grejen idag:


Jag gjorde (bokstavligen) små glädjestuds och gick i lyckliga cirklar inne i butiken! Valplycka!

No comments: