Monday, May 28, 2007

Flyttlass.

Nu kommer de snart och hämtar våra grejer!
Egentligen skulle de ha hämtat dem i morgon, men det är en färja som går då, så de ringde igår och undrade om vi kunde vara klara till klockan 19 ikväll. Det kunde vi.

Pust.
När det här lasset gått känns det som om vi kan andas ut lite. Helgen har varit rätt jobbig. I lördags var det picknick. Strålande väder på morgonen som blev sämre, men inte dåligt, på eftermiddagen. Massa folk som kom, mellan 30 och 40 personer. 5 av dem var vänners barn. En av pappornorna dejtade jag för flera år sen, nu har han två barn. Sen fick jag veta att Tina är gravid i tolfte veckan. Herregud. Mina vänner som jag hängt med i evigheter är gifta och föräldrar, eller så arbetar de på det. ÅLDERSNOJJA!!!
Söndagen var sjukt jobbig. Ola hade kastat sig fam och tillbaka i sängen hela natten och väckt mig flera gånger. Sen vaknade han och mådde dåligt. Mitt jobb ringde och behövde mig, jag kände att jag inte hade tid, men åkte in iallafall eftersom jag var den enda som kunde. Var där i en halvtimme tills de hittade någon annan. Sen packades det hysteriskt och sen var det resturang. Där var det också en hel del folk och minst lika trevligt som på picknicken. Sjukt god mat också.

Idag har jag varit och klippt mig. Satt med färg i håret när Ola ringde och berättade att de hämtar packningen idag istället.
Hepp hepp!
Men vi hinner.
Efter det här inlägget har Ola förbjudit användandet av datorn, för han ska göra massa back-uper och sen ska den packas ner.
Nu är det på riktigt.

No comments: