Sunday, May 11, 2008

Party party!

Voine voine, jag ar jattetrott men vi ska ut och klubba, sa jag dricker kaffe.

Idag har jag atit sjukt god mexikans mat. Igar var vi pa Stinking Rose, vitloksresturangen, och dar fick jag kanske godaste pastan ever. Plus att vi bestallde upp frukost pa rummet i morse. Hotel ar fina grejer.

Mer da. Jag gick till Fisherman's Warf igar. Javligt synd att min kamera blev stulen for tva veckor sedan, jag missade varldens bild pa tva fiskmasar som parade sig! Javlar vad det lat! for ovrigt, medan jag tittade pa dem sa at jag nachos med ost och tips fran coachen; om man bestaller nagot med ost, be om att fa -lite- ost, far jag vet inte om jag at nachos med ost eller ost med nachos, de var formligen drankta i det!
Sen tittade jag pa sjolejon ocksa. Det var kul men inte halften sa kul som om jag hade varit fem ar eller natt. Men faktiskt, aven om jag inte helt kan uppskatta charmen i det sa var det ratt haftigt att se.

Tittade en massa pa parlor ocksa, det fanns massa saker jag ville ha, men inget under $100 vilket ar vansinnigt synd.
Men idag har jag fatt saker! Joy! Nastan allt jag ville ha utom en liten rosa bjorn med klor! Vi promenerade till Ashbuty Haights och HELVETE vad snygga hus det finns har! Det ar lite som att mixa Villa Villerkulla med en fin kak fran Djursholm och sen mala den i tivolifarger!
Basta affaren var den forsta, aven om vi inte kopte nagot. Det mesta var valdigt Bromigt och jag ville ha! Dar fanns bland annat den snyggaste jackan ever (den var minst lika mycket Brom som min vaska om inte mer!) men den var sakert tva storleker for liten!
Jag har dessutom betat av en del av presentlistan, vilket kanns skont.
Appropa Brom och klader sa var vi pa en alternativ fashiongrej i forrgar som hette Emerging Illusions (http://www.emergingillusions.com/) igar. Var val en tolv designers som visade upp sina verk i sma teaterstycken/preformances. Kladerna var kanske inga jattehittar, men det fanns en del interessanta grejer. Innan dess sa hade jag lallat runt och bara kollat stan, mott upp med Ola och kollat in San Franciscokontoret och traffat en del av hans kollegor. Sen hade jag akt tillbaka till hotellet och stupat i sang medan han drack fria drinkar pa nan grej i samband med Java One. Det var natt sant igar ocksa, fast utan fria drinkar och med dalig musik pa alldeles for hog volym. Jag var med eftersom bade Ola och jag vill att jag ska traffa hans kollegor. Men pa grund av volymen stannade vi inte sa lange, det gick inte alls att prata med folk. Det gjorde mig sjukt obekvam med situationen iochmed att jag inte kande nagon och kandemig otrevlig for att jag inte kunde socialisera pa andra satt an att le, nicka eller saga what/sorry/can't hear you.


Nu ska jag upp pa rummet igen och gora mig iordning for kvallens eskapader.

No comments: